Kedlubnová polévka s liškami

1.Na oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.
2.Přidejte nasekaný česnek.
3.Promíchejte a přidejte trochu vody, ve které cibule změkla.
4.K cibuli přidejte na kostičky nakrájenou kedlubnu, celer a cizrnu, ochuťte zeleninovým vývarem NutriFood, mletou paprikou, pepřem a kmínem.
5. Přikryjte vodou a pokračujte v dušení. Nakonec přidejte nakrájenou papriku. Vařte pod pokličkou do změknutí.

SLOŽENÍ

  • 2 malé cibule
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 1 kedlubna
  • 1 stonek celeru
  • 150 g houbových kari žampionů
  • 1 červená paprika
  • NutriFood Zeleninový vývar
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • Mletý černý pepř
  • Rasca

EXPERT ADVISES

Polévky jsou nejen syté, ale mají také zdravotní účinky. Zvýšená sekrece žaludečních šťáv vytváří v žaludku a střevech vhodné prostředí pro trávení pevné potravy.