Kedlubnová polévka s liškami

1. Na oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.
2. Přidejte nasekaný česnek.
3. Promíchejte a přidejte trochu vody, ve které cibule změkla.
4. K cibuli přidejte na kostičky nakrájenou kedlubnu, celer a kuřata, ochuťte zeleninovým vývarem NutriFood, pepřem a kmínem.
5. Přikryjte vodou a pokračujte v dušení. Nakonec přidejte nakrájenou papriku. Vařte pod pokličkou do změknutí.

SLOŽENÍ

  • 2 malé cibule
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 1 kedlubna
  • 1 stonek celeru
  • 150 g houbových kari žampionů
  • 1 zelený pepř
  • NutriFood Zeleninový vývar
  • Mletý černý pepř
  • Rasca

EXPERT ADVISES

Polévky jsou nejen syté, ale mají také zdravotní účinky. Zvýšenou sekrecí žaludečních šťáv vytvářejí v žaludku a střevech vhodné prostředí pro trávení pevné potravy.