Kuřecí guláš

1. Na oleji osmahněte cibuli, přidejte na kostičky nakrájené maso, mrkev, petržel a ochuťte zeleninovým vývarem NutriFood a mletou paprikou.
2. Po chvíli přidejte nakrájené houby, mírně podlijte vodou a vařte do částečného změknutí.

3. Guláš zahustíme nastrouhanou kedlubnou a dochutíme majoránkou. Nechte chvíli povařit.

Recept vhodný i pro postupný a plynulý přechod na pevnou stravu po zhubnutí – Program STABILIZACE

SLOŽENÍ

130 g kuřecího masa 20 g cibule
40 g mrkve
20 g petrželky
60 g hub
30 g kedluben
1 lžíce oleje
1 lžička mleté papriky
NutriFood Zeleninový vývar
Majoránka

EXPERT ADVISES

Zeleninový vývar NutriFood je díky nižšímu obsahu soli vhodný k dochucení pokrmů. Dlouhodobý nadbytek soli může vést k narušení rovnováhy minerálů v těle kvůli vysokému množství vyloučeného draslíku.