Kuřecí guláš

1. Na oleji osmahněte cibuli, přidejte na kostičky nakrájené maso, mrkev, petržel a ochuťte zeleninovým vývarem NutriFood a mletou paprikou.
2. Po chvíli přidejte nakrájené houby, mírně podlijte vodou a vařte do částečného změknutí.
3. Guláš zahusťte nastrouhanou kedlubnou a dochuťte majoránkou. Nechte chvíli povařit.

Recept vhodný i pro postupný a plynulý přechod na pevnou stravu po zhubnutí –
Program STABILIZACE
.

SLOŽENÍ

  • 130 g kuřecího masa
  • 20 g cibule
  • 40 g mrkve
  • 20 g petržele
  • 60 g hub
  • 30 g kedluben
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžička mleté papriky
  • NutriFood Zeleninový vývar
  • Majoránka

Odborník radí

Zeleninový vývar NutriFood je díky nižšímu obsahu soli vhodný k dochucení pokrmů. Dlouhodobý nadbytek soli může vést k narušení rovnováhy minerálů v těle kvůli vysokému množství vyloučeného draslíku.