Kuřecí játra s rýží

1. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno a zeleninu na proužky.
2. Játra odblaňte.
3. Na pánvi rozehřejte olej, játra okořeňte a opečte ze všech stran.
4. Vyjměte je, ochuťte zeleninovým vývarem NutriFood a přidejte zeleninu na pánev.
5. Osmahněte, ochuťte sójovou omáčkou, podlijte trochou vody a povařte.
6. Dušenou zeleninu smíchejte s rýží Fit Pasta a podávejte s pečínkou.
7. Ozdobte pažitkou.

Recept je vhodný i během udržovacího programu NUTRI FOOD PLAN – NON JO-JO EFFECT.

SLOŽENÍ

100 g kuřecích jater
1 lžička olivového oleje
20 g cibule
1 stroužek česneku
60 g hub
100 g paprik různých barev
Mletý černý pepř
NutriFood Zeleninový vývar
Sójová omáčka
Pažitka
1 balení rýže Fit Pasta

Odborník radí

Zkuste vyměnit rýži Fit Pasta za NutriFood MRP Žampionové rizoto a zvýšit tak příjem základních mikroživin.